Mai lucrăm cu SSPM? Am un dor nebun să văd postari noi şi nimic. Zaharia încă e la Revelion?

În aşteptarea bombei cu Insula de Agrement, al celui de-al doilea sens giratoriu din Şerbăneşti, a celor 3.000 de plombe targetate pe 2019 şi a toaletării spaţiului verde (cei 17 km de gard viu pe care nici măcar nu l-au văzut), a subcontractării unor asfaltări de cartier în care ei doar încasează de la casieria Primăriei şi dau o parte firmei respective, pentru că au şi ei dreptul la un comision, în aşteptarea următorului brad de Crăciun pe care pun pariu că îl va subcontracta la 40.000 nu doar la 19.000 lei ca anul trecut, în aşteptarea reluării de “munci” la parcarea popilor de la Catedrală, ăştia de la SSPM şomează. Pe bani, desigur.

Vremea nu-i ajută, profesionalismul nu-i ajută, partidul nu mai are puterea de altădată şi numărul de angajaţi e mai mic ca la o gogoşerie din Bucureşti. De inteligenţa şefilor nu spun nimic. O afişează ei la apariţia unei lucrări noi date direct (nu directă de dreapta) de Piţi. În tot timpul ăsta, SSPM-ul are nişte angajaţi cu familie, copii şi rate în bănci. Nici o mişcare nu văd făcută în ultimul timp, mă refer aici la nenicu’ Zaharia care de fix o lună n-a băgat vreo poză pe pagina de facebook a societăţii finilor (a se înţelege “fine” de obraz).

Din 12 ianuarie, momentul când Zaharia posta cu zel “mâna de ajutor” dată lui Piţi la deszăpezirea oraşului, nimic! Nu tu filmare pe timpul nopţii, alea care menţionau că angajaţii lucrează în 3 schimburi, nu tu fulg de zăpadă “mişcat” de utilajele societăţii, nu tu plombare gaură de 10/10 cm cu 8 angajaţi de jur împrejur, nu tu mentenanţă iluminat public cu poze ce exemplifică “măcelul” şi indiferenţa Hidrei. Chiar mă enervez. Eram obişnuit cu ele din păcate.

Nea’ Mircea, poţi aşeza câteva rânduri pe o foaie şi să le arunci peste gard Deşteptării? Un soi de comunicat ceva.

Lasă un răspuns