Pe 15 martie va începe asfaltarea pe strada Calea Bârladului!

“Asfaltarea pe strada Calea Bârladului va începe în perioada 15-20 martie, în funcţie de condiţiile vremii şi de pornirea staţiilor de emulsie bituminoasă. Lucrările constau în decopertarea străzii şi execuţia unui nou covor asfaltic. Calea Bârladului va fi asfaltată în baza contractului încheiat de Primăria Bacău cu firmele SC EKY ROUTE SRL şi SC DARCONS SRL. Deşi contractul de execuţie a fost semnat în noiembrie 2018, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, S.C. EKY ROUTE SRL a înaintat către Primăria Bacău o adresă prin care înştiinţează asupra intenţiei de a începe lucrările din cadrul contractului într-un interval ulterior celui stabilit iniţial.”

Specific faptul că textul e postat pe un site propagandistic al partidului ciumat, bacău.net şi comentariile aferente articolului sunt reproşuri în toată regula. Băcăuanii nu mai cred nimic din ceea ce Piţi & comp. promit în presa propagandistică. Să mai aşteptăm o săptămână şi apoi să vedem dacă nu-i decât o altă ştire plătită de partid.

În 15 martie, ochii aţintiţi spre Calea Bârladului!

2 thoughts on “Pe 15 martie va începe asfaltarea pe strada Calea Bârladului!

  1. De ce firmele SC EKY ROUTE SRL şi SC DARCONS SRL. pun condiții de pornirea lucrărilor de astfaltare? Înțeleg că vremea ar putea să creeze probleme dar de ce, “pornirea staţiilor de emulsie bituminoasă“ trebuie să fie o condiție? Oare în momentul în care contractul de execuţie a fost semnat nu a fost semnat și un subcontract cu stațiile de emulsie? Așteptăm să vedem și minunea asta!

Lasă un răspuns