Ziua în care un român a trezit toată ţara. Pesediştii fierb, tremură şi nu ştiu pe unde să scoată cămaşa! Astăzi s-a scris istorie!

Am spus încă de la început ca protestul #şieu va fi unul dintre cele mai mari proteste ale României post decembriste, unul care va rămâne în istoria ţării pentru cel puţin 3 generaţii. Fără să ieşim în stradă nu putem atrage atenţia ticăloşilor care fac harcea-parcea în ţara lui Papură Vodă. Lichelele pesediste au văzut negru în faţa ochilor timp de 15 minute şi e doar începutul. Eu cred că ăsta e doar un punct zero de la care se poate porni o revoluţie a oamenilor sărăciţi de guvernanţii ultimilor 30 de ani.

Traficul rutier a fost paralizat, astăzi, timp de 15 minute, și în municipiul Bacău. Indiferent unde s-au aflat, șoferii au tras mașinile pe dreapta, au pornit avariile și au strigat în cor că vor autostrăzi. Conducătorilor auto li s-au alăturat și pietoni, care la rândul lor au ieșit în stradă, pentru 15 minute, în semn de protest față de lipsa autostrăzilor din România scrie realitateabacau.net. Orașul a fost paralizat!

Au fost proteste simultane la ora anunţată în aproape toate oraşele ţării şi mii de firme s-au alăturat prin suspendarea activităţii timp de 15 minute.

Ştefan Mandachi, iniţiatorul protestului, a reuşit să trezească o ţară întreagă. Au fost imagini incredibile de solidaritate în urma nemulţumirii legate de lipsa autostrăzilor în Moldova şi puţinii kilometri finalizaţi în toată ţara.

A fost doar începutul. Dragnea a “fiert” astăzi la vederea imaginilor şi a făcut o nouă declaraţie idioată. Dezlănțuit față de mișcarea #şîeu, acesta l-a atacat dur pe inițiatorul mișcării omul de afaceri Ștefan Mandachi.” Niște șmecheri, care vezi doamne fac ei un metru de autostradă, la ora 12 au început lucrul de autostradă în Moldova, real. Ei fac circ. Noi facem autostrăzi. Ei țipă. Noi dezvoltăm România”, a tunat liderul PSD.

Otravă în vene. Asta le-au băgat românii astăzi ciumaţilor. Le tremură genunchii? Vine ziua votului şi atunci să vezi nebunie!

În Moldova n-a început nimic. Răzvan Cuc a fost prezent în Bacău azi pentru propaganda Centurii, lucrul în sine nu a început în niciun caz. Manipularea nu mai merge domnilor. Piţi s-a aruncat la poze cu ministrul pesedist deşi îi stătea mai bine în mijlocul băcăuanilor vitregiţi de autostrăzi. Nici nu ştiu în ce calitate a fost el prezent astăzi acolo, probabil avid de imagine.

Astăzi România s-a trezit!

Lasă un răspuns